Mer borgerlig kaos

Høyre og Frp flyr i strupen på hverandre. Høyres Afshan Rafiq utsteder en garanti for at Frps innvandringspolitikk ikke vil bli gjennomført dersom de borgerlige partiene skulle få flertall. Frps Per-Willy Amundsen stempler utspillet som useriøst. Det har tidligere blitt pekt på at de borgerlige partiene er usedvanlig flinke til å glemme sine garantier når de først har fått flertall. Det ser likevel ut til at velgerne deres på ingen måte kan vite hva de i så fall har i vente…

Forfatter: Benjamin

Trebarnspappa fra Oslo med røtter på Vestlandet. Farmasøyt. Prøver å forske. SVer.

2 kommentarer til «Mer borgerlig kaos»

 1. …mens Rune Gerhardsen og Bøhler er for å internere kriminelle utlendinger frem til utsendelse….

 2. Helt klart at frp ikke er moden for et regjerings sammarbeid, kansje ikke så rart at de får kritik når de kommer med så useriøse forslag.
  De er ofte super kritiske i sinne utspill om anderes forslag så dette burde de ærlig talt tåle, slut å syt frp!

  Prokeksjonisme er aldrig løsningen på problemer og vil bare gjøre ting vere for borgere i ulandene hviss vi skulle vende ryggen til flyktinger som er i nød.

  Siv jensen skall ikke bestemme hvem som er verdig opphold eller ikke, det er opp til kompetente menesker innen feltet, som FN, men samarbeid er vel ikke frps sterkeste side.

  Blir litt kvalm hver gang jeg ser hvordan populismen i partiet dems utfolder seg fritt uten noen som helst grunlag.

  Overberfolkningen i verden løses ikke med å lukke ulandene og dems borgere ute av vår priviligerte position.
  Er også kynisk at de ikke ser at pengene vil invisterer i andere land hjelper, enderingene som frp vill ha til i land kan ofte bare skje i en revolusjion.
  Om vi kutter all komunikasjon med iran så vill ikke det gjøre en dritt, men bare skade dem som foreksempel usas situatsion med cuba der hvor ideologi står over samvitigheten.

  Man kan vell anta at diplomati ikke er frps sterkeste side heller, det finnes ikke enkele løsninger, å være ignorant og egoistisk ender bare opp i kaos… bare se på rotet på borgelig side.

  Frp er et parti med urealistiske løsninger og er et helt urealistisk regjerings alternativ.
  De kan bare drømme å få til et samarbeid med V og KRF med slike holdninger og det ser ut som de ikke har stor sjangs med H heller.

Det er stengt for kommentarer.