Våre allierte i Afghanistan

Dagbladet og VG har hver sin sak om den horrible loven Karzai-regimet nå har godkjent. Loven skal regulere familieforhold for Afghanistans shia-minoritet. Den tjener som en påminnelse om hva slags krefter Norge spiller på lag med gjennom sin deltakelse i NATOs krig. Den afghanske kvinneorganisasjonen RAWA sparer ikke på kruttet i sin omtale av vestlige lands krifgøring i Afghanistan.

Man kan være enig eller uenig i deres analyse, men uavhengig av dette se at NATO er dømt til å feile. Krigen vi deltar i vil ikke skape verken fred eller et styresett der menneskerettighetene respekteres. Det må skapes press for at det internasjonale samfunnet ser på grunnleggende nye løsninger for Afghanistan. Bli med på Fredsinitativets markering for fred i Afghanistan den 22. august kl 1300 foran Stortinget, og krev at de norske styrkene trekkes ut av Afghanistan.

Forfatter: Benjamin

Trebarnspappa fra Oslo med røtter på Vestlandet. Farmasøyt. Prøver å forske. SVer.

En kommentar til «Våre allierte i Afghanistan»

  1. Sjekk linken og les boka, Christopher Hitchens, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything.

Det er stengt for kommentarer.